Novosti

preventiva-194-of-443-1

FOTO+VIDEO| I Boban ode u repere!

Koketiranje sa muzičkim žanrovima, na estradi je od nedavno postala rutina, no rijetko ko se usudi u potpunosti promijeniti svoj fazon i snimiti pjesmu potpuno drugačiju od svega što je do sada radio. Izdvajajući se po svemu, to je uradio upravo Boban Rajović koji se našao u ulozi repera i to u pjesmi svoje kolegice Anabele.

preventiva (379 of 443) 3

Budući da je od nedavno dio njegove izdavačke kuće, Rajović i Atijasova odlučili su udružiti snage na njenom novom singlu ‘Preventiva‘ te su tako došli na ideju da rep deonicu izvede Boban.

– Iako u početku nismo ni sami bili svjesni kako će sve to zvučati, odlučili smo da pokušamo pa šta bude – bude. Snimili smo i ispalo je super, pa smo kao logičan korak snimili i spot – rekao je Boban dok je Anabela dodala:

– Oduševljena sam saradnjom sa Bobanom i ‘BR:Enter Musicom’. Ja ustvari nisam ni odstupala od nekog svog fazona. Samo je Boban „malo“ (smijeh). Jedva čekam premijeru!

Poznato je da Anabelu svrstavaju među najsekspilnije pjevačice na estradi, a sav seksipil pokazala je i na snimanju spota gdje je muški dio ekipe u nevjerici šaputao: „Ona ima tri ćerke, a vidi je kako izgleda. Lepša je od duplo mlađih koleginica. Vrh bre!“

preventiva (35 of 443) 2

Premijera spota i pjesme očekuje se oko 10.marta!

Comments