Novosti

foto-urgentno-mirna-kosanin-snimila-spot-na-jahti-od-tri-milijuna-euraTOP

FOTO // URGENTNO: Mirna Košanin snimila spot na jahti od tri milijuna eura!

Iako je svoju karijeru započela još prije nekoliko godina, za Mirnu Košanin velika „odskočna daska“ bio je trenutak kada je potpisala ugovor za izdavačku kuću ‘BR:Enter Music’ čiji je vlasnik Boban Rajović. Mirna se odmah potom našla u projektu ‘Kafanski fakultet’ u sklopu kojeg je prepjevala Rajovićev hit ‘Crna lala’ te svojom izvedbenom numere napravila pravu pometnju.

Oduševljena suradnjom s Bobanom i njegovim timom, pjevačica je prije nekoliko dana snimila spot za svoju novu pjesmu ‘Urgentno’. Cijela ekipa otputovala je jedan vikend u Hrvatsku te su u Selcu snimili visokobudžetni spot. Glavnu mušku ulogu u spotu ima mladi Stefan Despotović, inače prvak u kategoriji muškog fitnessa.

foto-urgentno-mirna-kosanin-snimila-spot-na-jahti-od-tri-milijuna-eura4

A da je za spot izdvojena pozajmašna suma govori i činjenica da je većina scena snimljena u jednom od najekskluzivnijih hotela. Ono što je još zanimljivije, spot sadrži i brojne kadrove sa jahte čija je vrijednost preko 3 000 000 eura.

foto-urgentno-mirna-kosanin-snimila-spot-na-jahti-od-tri-milijuna-eura1

Na kraju krajeva, možemo samo pretpostaviti kako seksipilna pjevačica i njezin tim izuzetno vjeruju u uspjeh pjesme čim su samo za snimanje spota izdvojili pravo malo bogatstvo.

foto-urgentno-mirna-kosanin-snimila-spot-na-jahti-od-tri-milijuna-eura2 foto-urgentno-mirna-kosanin-snimila-spot-na-jahti-od-tri-milijuna-eura3

Comments